Studio Bachaus


Studio Bachaus transformeert verhalen naar sieraden en naar beeldende kunst. De studio is gevestigd in Maastricht, in een bijzondere erfgoedlocatie; de voormalige woonschool 'Ravelijn'. De studio is alleen op afspraak te bezoeken.

3D-printing on demand


Wij maken gebruik van een printing on demand systeem. Zodra jouw bestelling is geplaatst, wordt het stuk van uw keuze met behulp van 3D-technologie geprint en vervolgens handmatig afgewerkt. De leveringstermijn bedraagt daardoor circa 3 weken. In sommige gevallen is er een andere techniek gebruikt, waardoor het mogelijk is om de sieraden op voorraad te hebben. In dit geval is de levertijd 1 week. Neem gerust contact op om te informeren naar de levertijd van jouw favoriete sieraad.

Concept


Elk sieraad vertegenwoordigt een persoonlijk verhaal. Dit betekent dat je niet alleen de eigenaar wordt van een klein kunstobject, maar dat je een persoonlijk statement op je lichaam draagt.


Materiaalkeuze


Omdat we voornamelijk met 3D technologie werken, zijn een aantal sieraden beschikbaar in meerdere materialen, zoals sprankelend zilver, stoer staal, warm brons, hip kunststof of klassiek goud. Je kunt verschillende uitvoeringen vinden in de webshop. Wil je weten of een bepaald sieraad in een ander materiaal verkrijgbaar is? Neemt dan even contact met ons op.